Kandidat DPS-a

Đukanović: Očekujem pobjedu i u drugom krugu

 • Izvor: Srna
 • 19.03.2023. 23:20

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović rekao je večeras da osvojenih više od 120.000 glasova u prvom krugu izbora smatra vrijednim rezultatom i da očekuje pobjedu i u drugom krugu.

Đukanović je zahvalio svim građanima koji su ga podržali i čestitao protivkandidatima, dodajući da je na njemu da prednost sačuva i unaprijedi u drugom krugu za 14 dana.

"Nema protivkandidata kojeg sam očekivao ili priželjkivao, koji god da dođe slabiji je od mene. Spreman sam da pobijedim ko god da je protivkandidat", rekao je Đukanović.

On je ocijenio da su rezultati predsjedničkih izbora "potvrdili da Crna Gora treba parlamentarne izbore".

"Ovo je bio još jedan transparentan demokratski proces", rekao je Đukanović i dodao da su izbori protekli u mirnoj atmosferi.

Predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović i kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović idu u drugi krug predsjednikih izbora u Crni Gori, pokazuju preliminarni podaci Centra za demokratsku tranziciju.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Energo klub

  Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Energo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.