Jačanje veza Srbije i BiH

Gradonačelnici Brčkog i Beograda dogovorili saradnju

  • 25.09.2018. 17:49

Gradonačelnici Beograda Zoran Radojičić i Brčko distrikta Siniša Milić razgovarali su danas u Beogradu o mogućnostima buduće saradnje i dogovoreno je da tehničke službe narednih dana definišu oblike zajedničkog rada, saopšteno je iz brčanske Vlade.

"Dogovoreno je da će Beograd i Brčko potpisati sporazum o institucionalnoj saradnji u oblastima privrede, obrazovanja, komunalnih usluga, kulture, sporta, zdravstva i ostalih usluga ili ćemo, ukoliko se procijeni da bi to bilo svrsishodnije, potpisati pojedinačne sporazume o saradnji u oblastima u kojima za to postoji mogućnost", rekao je Milić nakon sastanka. 

On je dodao da će to definisati stručne službe koje će raditi na pripremi ovih dokumenata. 

Gradonačelnik Beograda iskazao je interes za aktuelna dešavanja u Republici Srpskoj i Brčkom, te obećao svaki vid podrške.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм