Бранко Дукић

Градоначелник Задра забранио концерт Александре Пријовић?

  • Извор: Индекс
  • 12.02.2024. 17:39

Градоначелник Задра Бранко Дукић није дозволио концерт Александре Пријовић који се требао одржати у Задру, сазнаје Индекс.

Концерт је наводно требало да се одржи у  мају у дворани Крешимир Ћосић, али је Дукић изричито одбио да у граду пјева српска звијезда, па концерт није заказан ни најављен.

Индекс од повјерљивог извора из Задра сазнаје да је Дукић одбио организаторе концерта и то оправдао тврдњом да "нема слободних термина" у дворани Крешимир Ћосић.

Градоначелник Задра није одговорио на упите Индекса, а нису се јавили ни из управе дворане.

О концерту Александре Пријовић у Задру почело се говорити крајем прошле године, након што је пјевачица заказала и напунила пет загребачких Арена. Задарски лист тада је писао да постоји интерес за концерт српске звијезде те да се одржавање планира у 2024. години.

Тврдње градоначелника да је Вишњик пребукиран не чине се баш тачнима, пише поменути медиј.

На сајту Спортског центра Вишњик кажу да ће од марта до маја текуће године бити одржане три естраде, а тиме су најавили и концерте Северине, Јелене Розге и групе Lord of the Dance.

Како незванично сазнаје Индекс, градоначелник се предомислио након упита новинара, а одлука би о концерту Александре Пријовић могла бити донијета сутра у Задру, а да ли постоји опција да се концерт ипак одржи, знаће се ускоро.

Подсјетимо, Александра Пријовић је током децембра пет пута пунила загребачку Арену. Сада има пет концерата у Осијеку. Пријовић ће у том граду наступити 13, 14, 15, 17. и 18. фебруара.

Пратите нас и путем Вибера