Objavjen snimak

Horor u Zagrebu: Tijela na podu mrtvačnice, nema mjesta u hladnjacima

  • Извор: Индекс
  • 28.04.2023. 07:58

Hrvatski Index objavio je jeziv snimak iz mrtvačnice na kojem se vide tijela ljudi na podu mrtvačnice.

Kako prenosi ovaj hrvatski list, čitalac im je snimak za koji tvrdi da je star nešto više od dvije nedelje, a prikazuje posmrtne ostatke koji su poređani na podu mrtvačnice u bolnici Sveti Duh u Zagrebu.

Riječ je o najmanje sedam mrtvih tijela koja leže na podu Zavoda za patologiju te bolnice, dok najmanje četiri, pokrivena plahtom, leže na bolničkim transportnim kolicima.

Na snimku se vide i zatvoreni hladnjaci.

Nova eksplozija uznemirila građane: Oštećena dva automobila

Nova eksplozija uznemirila građane: Oštećena dva automobila

Iz direkcije KBC-a Sveti Duh nisu demantovali snimak, već su rekli da se zbog nedovoljnog broja hladnjaka, tijela preminulih moraju, dok se ne oslobodi hladnjak, privremeno smještati u prostoru mrtvačnice. Index je od Ministarstva zdravlja zatražio komentar i prenosi da tamo ističu da je krajnje neprimjereno i nehumano zbrinjavanje posmrtnih ostataka u Zavodu za patologiju KB-a Sveti Duh.

Stoga su, prenosi se, nakon pitanja Indexa obavijestili direktorku KB-a Sveti Duh da je dužna u saradnji s tijelima ustanove i osnivačem, Gradom Zagrebom, spomenute probleme rješavati i da su preporuke takođe upućene sanitarnoj inspekciji koja djeluje u sklopu Državnog inspektorata Republike Hrvatske.

Snimak, uznemiravajućeg sadržaja, možete pogledati na ovom linku.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм