Napad na službeno lice

Hrvat šetao autoputem, pa se dao u bijeg od policije: Kad su ga sustigli, ujeo je službenicu

  • Извор: Танјуг
  • 12.11.2021. 16:46

Policijska uprava sisačko-moslavačka objavila je da je jedan muškarac bježao od policije, a nakon što su ga sustigli, on je ugrizao policajku za ruku, nakon čega je uhapšen, prenosi Index.

- Zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela prinuda prema službenom licu u pokušaju, nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom sprovedena je krivična istraga - saopštava policija.

- Uviđajem je utvrđeno da je osumnjičeni juče, 11. novembra oko 15 sati na autoputu A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, na odmorištu Lipovljani, nakon što je prekršajno sankcionisan zbog kretanja pješice autoputem, isto ponovio, oglušujući se na naredbu policijskih službenika, preskočio ogradu i pokušao da pobjegne.

- Nakon što ga je policijska službenica sustigla, pokušao je da je udari pa ju je potom ugrizao za ruku nanijevši joj lake tjelesne povrede. Uhapšen je te je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom upravniku ove Policijske uprave - objavila je policija.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.