Andrej Plenković

Hrvatska sposobna sama da nadzire granicu

  • 20.09.2018. 08:38

Hrvatska policija je sposobna sama da nadzire svoju granicu i ne treba joj dodatna pomoć evropske agencije za nadzor granica Fronteksa, koji treba da bude raspoređen na prvim spoljnim granicama EU, izjavio je u srijedu u Salcburgu hrvatski premijer Andrej Plenković.

"Naša saradnja s Fronteksom je odlična, znate da njihov avion iz Zadrana nadzire cijeli prostor jugoistoka Evrope. Što se tiče snaga Fronteksa koje bi trebalo da idu na jugoistok Evrope, mi mislimo da oni treba da idu na spoljnu granicu, da pojačaju one zemlje gdje je propusnost veća", rekao je Plenkovic u Salcburgu, gde se održava neformalni sastanaka šefova država ili vlada zemalja članica EU.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)