Hrvatska

Incident u Poreču: Žena ugrizla policajca za nogu

  • Извор: Индекс
  • 26.04.2023. 10:42

U ljeto 2020. godine u Poreču običan saobraćajni prekršaj završio je tako što se žena koja je bila za volanom pokušala obračunati sa policijom.

Za incident se saznalo nakon što je nedavno Općinski sud u Pazinu donio presudu u kojoj je Slovenku A.A. osudio zbog napada na policajce koji su je zaustavili zbog više prekršaja u saobraćaju

Kako se navodi u presudi, ona je 18. jula 2020. kod Kauflanda u Poreču zaustavljena zbog sumnje da je počinila niz saobraćajnih prekršaja. Počela se udaljavati s lica mjesta i nije postupala po naredbama policajaca.

Oni su nad njom potom upotrijebili silu, ali Slovenka je odlučila da to neće završiti tek tako. Legla je na tlo, a onda je nogom udarila jednog od dvojice policajaca koji se prema njoj saginjao. Udarila ga je nogom u glavu u dva navrata i pokušala ga je ugristi za lijevu nogu. Potom je drugog policajca noktima ogrebala po lijevoj nadlaktici i ugrizla ga za koljeno desne noge, navodi Index.hr.

Prvi policajac je u napadu ratoborne Slovenke zadobio je hematom u području desnog oka, a drugi ogrebotinu lijeve nadlaktice.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)