Strašno

Jaka bura u Hrvatskoj prevrnula kamion registarskih tablica BiH, poginuo vozač

  • Извор: Танјуг
  • 11.01.2022. 11:23

Jaka bura je odnijela i jedan život u Hrvatskoj kada je kod Prizne poginuo vozač kamiona bisanskohercegovačkih registarskih tablica koji se prevrnuo.

"Juče u 19.50 na dionici ceste broj 8 kod skretanja za Priznu za vrijeme zabrane saobraćanja za sve kategorije vozila zbog orkanskog udara vjetra došlo je do saobraćajne nesreće sa smrtno stradalom osobom", saopšteno je iz PU ličko-senjske.

Za sada nepoznata muška osoba upravljala je kamionom s poluprikolicom i sletjela ulijevo u provaliju, gledano iz smjera Karlobaga u smjeru Senja, te je usljed zadobijenih povreda preminula na mjestu događaja, piše Totalinfo.hr.

Sinoć je jaka bura urušila staru kuću u selu Ričina, kod Bribira, a kamenje i drugi materijal sa kuće prekrio je put pa je sav saobraćaj bio zatvoren, saopštila je Vinodoloska lokalna vlast.

Interventne službe su na terenu.

Zbog olujne bure na području Kvarnera bilo je srušenih grana i stabala.

U Hreljinu je stablo palo na put, ali su ga mještani brzo uklonili.

Udari vjetra na mostu Krk u ranim jutarnjim satima su blizu 180 kilometara na čas, stoga ne čudi najviši stepen upozorenja i brojna ograničenja o saobraćaju.

Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske izdao je danas crveni meteoaralm zbog snažnih udara bure na području riječkog regiona i Kvarnera, a kroz Gorski kotar autoputem Rijeka - Zagreb, između čvorova Delnice i Čavle, mogu da prođu samo automobili.


Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?