Хрватска

Комшије се сукобиле, па завршили у болници са убодима и повредама главе

  • 17.02.2024. 18:39

У Змијавцима код Имотског синоћ су се сукобиле комшије.

Мушкарац је задобио повреду оштрим предметом те је превезен на пружање љекарске помоћи, а у догађају је повријеђен још један мушкарац и према информацијама је задобио тешку повреду главе, рекли су из полиције.

Према писању Далматинског портала, у сукобу су учествовале комшије и то отац и син са сваке стране. 54-годишњак је задобио неколико убода у прса те је пребачен у КБЦ Сплит. Има и прелом ребара и налази се у Јединици интензивног лијечења у стабилном стању. И његов 22-годишњи син је у сплитској болници.

Хоспитализован је због лома доње чељусти и биће подвргнут оперативном захвату.

Полиција је ухапсила 28-годишњака, који се налази на криминалистичком истраживању. За сада случај воде као покушај убиства и наношење тешких тјелесних повреда.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм