Мостар

Кришто честитала Пленковићу изборну побједу

  • Извор: СРНА
  • 18.04.2024. 08:44

Предсједавајућа Савјета министара Борјана Кришто у честитки предсједнику Владе Хрватске Андреју Пленковићу поводом изборне побједе истакла је да је његова спремност да помогне БиХ на европском путу доказ искреног и правог пријатељства двије земље.

"Задовољство ми је у име Савјета министара као и своје лично, да Вам упутим најискреније честитке на оствареном изборном успјеху коју је ХДЗ Хрватске с Вама на челу, остварила на одржаним парламентарним изборима", навела је Криштова у честитку.

Она је додала да је тај успјех недвосмислена потврда великог повјерења које хрватски народ исказује Пленковићу трећи пут заредом.


Пословни простори у центру Бањалуке зјапе празни - шта је разлог

Пословни простори у центру Бањалуке зјапе празни - шта је разлог

"Дозволите ми да овим путем захвалим и за континуирану подршку коју Ви и Хрватска пружате БиХ на нашем европском путу. Ваше разумијевање изазова с којима се суочавамо и Ваша спремност да помогнете на том путу, непроцјењиви су и доказ искреног и правог пријатељства наших земаља", истиче се у честитки.

ХДЗ и партнери су на јучерашњим парламентарних изборима у Хрватској освојили 67 мандата у Сабору, а СДП и партнери 42 мандата.

Пратите нас и путем Вибера