Хрватска

Мајка осуђена јер је вријеђала сина због слабих оцјена: Убиј се, ђубре једно

  • Извор: н1инфо.хр
  • 26.02.2024. 20:21

Мајка (50) проглашена је кривом и осуђена јер је у порукама вријеђала сина (18) због лоших оцјена.

Према пресуди, мајка је лани у септембру у Карловцу починила психичко насиље у породици јер је слала поруке путем апликације Вацап сину вријеђајући га погрдним ријечима, пише "Даница".

"Срами се психопате болесни, шу***но. Гадиш ми се, уби се ђубре једно, баци се под воз да испадне да си жртва. Ја сам те родила, ја ћу те и задавити”, написала је мајка сину.

На суду се бранила како је била револтирана синовим слабијим оцјенама и агресивнијем понашању те његовим одустајањем од учествовања у ваншколским активностима.

"У очају сам заиста сину слала поруке путем апликације Вацап у којима сам га вријеђала погрдним ријечима које су наведене у оптужењу и којих се срамим", рекла је мајка.

Син је на рочишту рекао како га је "узнемирио навод у којем му мајка говори да се баци под воз и да се убије, али то није повриједило моје достојанство".

Тинејџер је рекао:

"Желим да се наши односи нормализују. У међувремену сам се одселио у студентски дом и сада студирам у Загребу", закључио је син.

Мајка је, иначе, високообразована особа и досад није прекршајно кажњавана. Судија је казнила мајку с 300 евра и мора платити 20 евра трошкова поступка. Пресуда је неправомоћна, закључује "Даница", а преноси "Н1".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: