Предсједник Републике Хрватске

Милановић о Северинином сину: Дјечак је вјероватно сиједе добио

  • Извор: Телеграф
  • 26.01.2024. 15:07

Предсједник Републике Хрватске Зоран Милановић коментарисао је случај певачице Северине Вучковић и одлуку Врховног суда да јој одузме старатељство над сином Александром.

Милановић је, наиме, од стране новинара био упитан о случају пјевачице. Иако, како је нагласио не улази у материју, поменуо је Северининог сина.

- Не улазим у материју, не знам. Девет година то траје, тај дјечак вјероватно је сиједе већ добио. Девет година, тај мали је сигурно већ полудио… - изајвио је Милановић.

Огласио се Милан Поповић након драме са Северином

Огласио се Милан Поповић након драме са Северином

Предсједник је поменуо и Врховни суд, суд који је донио одлуку да сатратељство додјеле оцу дјетета.

- Не знам какви су му мајка и отац, али гдје су ту судови? Коме то предбацити? Предсједнику Врховног суда? Он ту ништа не може… Можда треба у Уставу нешто промијенити - рекао је Милановић, преноси "Дневник.хр".

Судија ударио по Северини: Није немоћна женица, злоупотребљава своју позицију

Судија ударио по Северини: Није немоћна женица, злоупотребљава своју позицију

У четвртак је Радован Добронић изјавио да се пјевачица требала обратити њему за помоћ, оптужио је за злоупотребу, јавно писање о случају те рекао да се "Северину ту не може схватати малом и немоћном женицом" већ "вјероватно најмоћнијом у Хрватској", а на његове изјаве је реаговао и министар правосуђа Иван Маленица.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм