Kandidat

Milatović: Vjerujem da je Crna Gora spremna olovkom da mijenja predsjednika

  • Извор: n1info.com
  • 02.04.2023. 13:30

Kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović izašao je na biračko mjesto, a potom i dao izjavu za medije. Ali, iako je to bilo zakazano u 10 sati, Milatovića su mediji morali čekati. Naime, na biračko mjesto je došao bez lične karte pa je morao nazad u svoj dom po ličnu kartu.

“To vam se dešava kada vam supruga u zadnjem trenutku sugeriše da promijenite odijelo i ja poslušam suprugu. Tako da umjesto plavog koje sam planirao odabrao sam ovo, a u plavom mi je lična karta ostala. Obavio sam svoje biračko pravo,” rekao je uz osmijeh Milatović kojem se daje blaga prednost u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Izrazio je želju da ovaj dan prođe u najboljem redu, piše N1.

Da li je ovo buduća prva dama Crne Gore?

Da li je ovo buduća prva dama Crne Gore?


“Vjerujem da je Crna Gora zrela da olovkom mijenja predsjednika, da olovkom mijenja Vlade. Siguran sam u pobjedu. Doći će do poraza simbola prethodnog režima. Kao čovjek koji je akademski oblikovan na zapadu smatram da imam dovoljno iskustva i znanja da Crnu Goru uvedem u EU. Mi na Balkanu takođe moramo da shvatimo da su ekonomske regionalne integracije neodvojiv dio EU integracija. Zalažem se za apsolutno najbolje odnose sa Srbijom i svim zemljama Zapadnog Balkana. Sa pozicije predsjednika uradiću sve da prošlost stavimo u prošlost”, izjavio je Milatović, poručujući da očekuje miran dan, te da jedino sadašnjem predsjedniku Crne Gore odgovara da kreira incidente.