Нова српска демократија

Миличић: Да би била европска, Црна Гора мора бити и српска

  • Извор: СРНА
  • 10.06.2024. 12:05

Црна Гора мора бити и српска да би била европска и то је порука свима који и даље желе да она буде антисрпска држава, саопштено је из Нове српске демократије.

- Свима нам је у интересу да Црна Гора буде дио ЕУ, а видимо да најбоље резултате на том путу постиже откада су и Срби, заједно са другим народима, заступљени на највишим функцијама одлучивања - навео је у писаној изјави портпарол НСД-а Мирко Миличић.

Поводом негативних конотација у црногорским медијима поводом Свесрпског сабора у Београду, Миличић је истакао да се на насловним странама новина, интернет портала, али и у информативним емисијама са неописивом лакоћом форсира наратив који је на ивици отворене србофобије.

- Да не буде никакве забуне, антисрпским круговима није проблем нити ко организује, нити ко долази на Свесрпски сабор, већ је проблем што се такав догађај уопште и одржао. Било какво јачање веза међу Србима у региону и свијету за њих је ноћна мора - навео је Миличић.

Он је истакао да је пројекат Црне Горе као антисрпске државе доживио крах и да појединци и даље не могу да се помире са тим.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: