Čekaju se naložena vještačenja

Misterija metka koji je dokrajčio monstruma sa Cetinja

  • Извор: Курир
  • 30.08.2022. 21:41

Obdukcioni nalazi tijela deset Cetinjana koje je Vuk Borilović (34) ubio iz lovačke puške 12. avgusta u naselju Medovina na Cetinju još nisu dostavljeni Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, potvrdila je rukovodilac i državni tužilac tog tužilaštva Lepa Medenica, piše Dan.

Ona je saopštila da se takođe čekaju naložena vještačenja, među kojima DNK i balističko vještačenje. Iako je obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića dostavljen sedam dana nakon nezapamćenog masakra, bez pomenutih vještačenja nije moguće utvrditi od čijeg metka je on stradao – da li od onog koji je ispalio službenik policije ili njegov sugrađanin Nenad Neno Kaluđerović.

"Tek nakon dostavljanja svih nalaza vještačenja i objedinjavanja svih dokaza moći će se donijeti odluka u predmetu", saopštila je Medenica.

Iz VDT je potvrđeno da je obdukcioni nalaz tijela Borilovića pokazao da je zadobio povrede od pet ispaljenih projektila.

Podsjetimo, Vuk Borilović počeo je masakr tako što je ubio dvoje djece i ranio njihovu majku, koja je u bolnici podlegla povredama.

Potom je u istom dijelu naselja ubio još dvije osobe, a jednu ranio. A onda je, prema nezvanični saznanjima, krenuo ka donjem dijelu naselja i nastavio svoj krvavi pir pucajući na komšije koje bi mu se našle na putu i ubio tako još pet osoba i isto toliko ranio.

Borilović je u petak, 12. avgusta, u cetinjskom naselju Medovina lovačkom puškom usmrtio: Milu Radunović, Aleksandru Radunović, Milana Mitrovića, Rajka Drecuna, Dimitrija Drecuna, Danicu Drecun, Gorana Đurišića, Natašu Pejović Martinović i njenu decu M.M. i M.M.

Тагови:
  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм