Nadvio se oblak tuge nad Cetinjem

Mladić iz Podgorice zbog masakra na Cetinju odložio vjenčanje

  • Извор: Блиц
  • 22.08.2022. 13:54

Monstruozni masakr u kojem je stradalo 10 ljudi, a više njih ranjeno od strane Vuka Borilovića, nadvio se kao oblak tuge ne samo nad Cetinjem, Crnom Gorom, već i širom regiona. Tuga je tolika, da čak i oni koji nisu poznavali žrtve, shodno ambijentu koji vlada u Crnoj Gori, donose odluku da prolongiraju svadbena veselja i to na neodređeno.

Mladić iz Podgorice, otkrio je na društvenoj mreži Tviter da je zbog masakra na Cetinju, odložio vjenčanje. Tom prilikom, ostao je bez putovanja na medeni mjesec, a zbog obaveza i vize, i kuma koji je morao da se vrati u Englesku. Međutim, i pored svega toga, kako je napisao, ne kaje se.

"Pored višemjesečne organizacije svadbe, zbog događaja na Cetinju odložio sam istu. Ostao sam bez kuma na svadbi, jer je morao da se vraća u Englesku, propao mi je medeni mjesec u Egipat, dosta gostiju je otkazalo dolazak. I ni u jednom trenutku nisam zažalio zbog moje odluke!

Ova tragedija je potresla čitavu državu i na nama je da ispoštujemo žrtve i njihove porodice koliko god je to moguće! Crna Gora je tužna, ali i ponosna na jednog čovjeka, na Nena Kaluđerovica koji je svijetla tačka u ovom crnom danu na Cetinju., napisao je.

U daljem toku prepiske sa pratiocima, on je naveo kako je zbog odlaganja svadbe, ostao i bez gostiju koji su trebali da dođu iz inostranstva.

"I meni otkazuju baš iz inostranstva, završavaju se odmori, ljudi moraju na poslove. Ali izostanak kuma me najviše zabolio.", naveo je on na kraju.

Тагови: