Nesreća na rijeci Plitvici

Neplivač ušao u rijeku i utopio se

  • 28.06.2019. 16:14

Muškarac star 44 godine utopio se na popularnom lokalnom kupalištu na obali rijeke Plitvice kod Dubovice u Hrvatskoj.

Nezvanično se saznaje da je čovjek bio neplivač, pa nije jasno šta je uopšte radio u rijeci. U Policijskoj upravi varaždinskoj kažu da se tragedija dogodila u četvrtak oko 15.15 sati.

"Muškarac je star 44 godine i iz Svetog Đurđa. Kako je utvrđeno, nesrećni muškarac došao je do rijeke Plitvice i naglo ušao u nju, pa se utopio. Mrtvo tijelo izvukao je na obalu 45-godišnjak", navodi policija i dodaje da su na mjesto događaja izašli ljekari i patolog, koji su konstatovali smrt.

Nezvanično se saznaje da je nesrećni čovjek tamo bio s dvojicom prijatelja, takođe neplivačima. Vidjeli su da je počeo da se davi, ali dok su našli nekog ko će skočiti da ga spasava - bilo je prekasno.

Tijelo je predato porodici.

Тагови:
  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм