Istraživao ubistvo Olivera Ivanovića

Nestalog novinara traži žandarmerija, helikopteri, ronioci

  • 14.06.2018. 12:54

U Belu Crkvu, gdje se traga za nestalim novinarom Stefanom Cvetkovićem, upućeno je više desetina pripadnika Žandarmerije, pripadnici kriminalističke policije, kao i ronioci radi pretrage jezera i kanala Dunav-Tisa-Dunav, a angažovana su i dva policijska helikoptera koji nadlijeću teren u okolini ovog mjesta, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Policija Srbije, koja intenzivno radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, uključila je više jedinica u potragu i pretragu šireg terena gdje je pronađeno vozilo koje je Cvetković koristio. 

Upućeno je i više vodiča službenih pasa Policijske brigade, navodi se u saopštenju MUP-a. 

Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkiran automobil "polo" na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svjetla. Policijski službenici su utvrdili da je riječ o vozilu koje koristi Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca. 

Cvetković je novinar frilenser, koji je često bio u žiži javnosti zbog škakljivih tema, kojima se bavio. Zbog toga mu je više puta prijećeno, o čemu je javno govorio.

Posljednji put je u žiži bio 19. maja, kada je, kako je ispričao, šest sati bio zadržan na administrativnom prelazu Jarinje, gdje ga je kosovska policija ispitivala o njegovim saznanjima o ubistvu Olivera Ivanovića. Cvetković je, inače, u februaru održao konferenciju u Beogradu, na kojoj je pokazao fotografije osoba koje su navodno likvidirale Ivanovića i za to, kako je tvrdio, dobili 40.000 evra.

 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.