Let za Rodos

Objavljen razgovor koji je šokirao region, pilot u pomoć zvao kontrolu leta: Šta je bilo iznad Slovenije?

  • Извор: Агенције
  • 31.07.2023. 11:54

Snimak nesvakidašnjeg razgovora pilota i kontrolora leta u Sloveniji šokirao je region.

Avion koji je u 15.45 poletio s aerodroma ''East Midlands'' u Velikoj Britaniji na putu za grčki otok Rodos, našao se tog popodneva pod snopom jake svjetlosti. Pilot tu pojavu nije mogao objasniti pa je zatražio pomoć kontrole leta misleći da bi u pitanju mogla biti neka vojna letjelica.

Kad je pilot putničkog aviona bio iznad Slovenije, navodno je ugledao jaka svjetla na nebu, a zatim je kontaktirao kontrolu leta da pita da li se možda radi o vojnoj letjelici, prenosi slovenački portal 24ur.com, koji je dobio snimak neobičnog razgovora.

"Imam jedno neobično pitanje, ali postoji li možda neki vojni avion na približno 40 ili 50 milja od nas na poziciji jedan ili dva sata, upitao je u subotu popodne pilot putničkog aviona kompanije "TUI Airways" kontrolu leta.

Međutim, kontrolor leta nije imao nikakve informacije o vojnim avionima na toj poziciji, a ono što je pilot opisao teško bi se moglo povezati s nekom ovozemaljskom letjelicom.

Razgovor

Pilot: TomJet 7KL

Kontrolor: Recite što želite.

Pilot: Imam pomalo čudno pitanje, ali ima li vojnih aviona koji lete u sjmeru kazaljke na satu jedan do dva na udaljenosti od oko 40 ili 50 milja?

Kontrolor: 40 milja i pokazivač na jedan?

Pilot: Da. Možda (signal se na kratko prekida).

Kontrolor: Zapravo nema izvještaja o vojnom saobraćaju.

Pilot: U redu. Jako svjetlo, upravo sada, sija prema nama. Neposredno prije nego što sam vas kontaktirao, svjetlilo je prema nama, zatim je nestalo i počelo da treperi. Zatim je poskočilo na nebu i ponovo počelo da neprestano svijetli.

Šokantno svjedočenje pred Kongresom: Poznata tačna lokacija na kojoj se nalazi vanzemaljska tehnologija?

Šokantno svjedočenje pred Kongresom: Poznata tačna lokacija na kojoj se nalazi vanzemaljska tehnologija?

Snimak njihovog razgovora objavio je portal 24ur.com, a prenosi Dnevnik.hr

Upravo se prošle sedmice tema NLO-a našla u najvećim svjetskim medijima zbog odbora američkog Kongresa koji je saslušavao nekoliko svjedoka, među njima Dejvida Fravora, bivšeg komandanta mornarice, koji je ispričao svoj slučaj iz 2004. godine koji je sličan ovom slovenačkom. I tada se objekt koji je primijetio kretao na način koji je zbunio pilote, a američka vojska slučaj je potvrdila tek 2019. godine, dvije godine od objave snimka.

Fizičar tvrdi da je možda otkrio ostatke vanzemaljske letjelice

Fizičar tvrdi da je možda otkrio ostatke vanzemaljske letjelice

-Tehnologija s kojom smo se suočili bila je daleko bolja od svega što smo imali, imamo danas ili želimo razviti u sljedećih 10 i više godina - rekao je Fravor tokom saslušanja. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Прича се (Р)

    Емисија: Прича се (Р)

  • 13:25 Телетрговина

    Телетрговина