Andrija Mandić

Obnavljanje tema poput Srebrenice nije slučajno, srpski narod ogorčen

  • 21.06.2021. 13:00

Јedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić smatra da obnavljanje tema poput Srebrenice nije slučajno i naglašava da je srpski narod najviše ogorčen na ljude koji su zahvaljujući snazi srpskog naroda i talasu veličanstvenih litija došli na vlast u Crnoj Gori.

Mandić je podsjetio da je Crna Gora već jednom bila platforma za napad na Srbiju, te istakao da sa ove distance pobjeda nad režimom Mila Đukanovića ostvarena na prošlogodišnjim izborima ništa nije promijenila.

- Crna Gora je i dalje platforma i alat u rukama srpskih neprijatelja i dominantno napad na Srbiju - naveo je Mandić.

Prema njegovoj ocjeni, sada je jasno i zašto predstavnicima srpskog naroda nije bilo dozvoljeno da budu dio nove crnogorske vlade.

Mandić je za Televiziju "Pink" rekao da se od krize vlade i parlamenta nije čuo sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, te istakao da se Krivokapić pokazao drugačijim od onog hrišćanina kakvim se predstavljao u vrijeme izborne kampanje.

Skupština Crne Gore izglasala je 17. juna rezoluciju o zabrani negiranja navodnog genocida u Srebrenici. Za njeno usvajanje glasalo je 55 poslanika, protiv je bilo 19, a uzdržano sedam.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je, u vezi sa usvojenom rezolucijom o Srebrenici u Skupštini Crne Gore, da je sve što je urađeno bilo protiv vitalnog interesa srpskog naroda.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.