Нисам љубитељ те музике

Огласио се градоначелник Задра након вијести о забрани концерта Александре Пријовић

  • 13.02.2024. 12:52

У хрватским медијима појавила се вијест да градоначелник Задра Бранко Дукић није дозволио концерт Александре Пријовић који је требало да се одржи у Задру.

Бранко Дукић овим поводом се огласио за медије, па рекао да он нема везе са организацијом концерата.

"Живимо у слободном друштву гдје свако слуша музику какву жели. Против сам сваке врсте забране и изненађују ме овакве конструкције у појединим медијима. Не бавим се организацијом концерата и не разумијем зашто се толика фама подигла око тога. ШЦ Вишњик има своју управу и своју пословну политику која самостално одлучује о програму и комерцијалним садржајима, па и онима који се мени лично не свиђају. Нисам љубитељ те музике нити бих ишао на такав концерт и то је све што имам да кажем о томе", поручио је Дикић за Задарски.хр о концерту Александре Пријовић.

Да подсјетимо, концерт је наводно требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, а хрватски медији су писали да је Дукић изричито одбио да у граду пјева српска звијезда, па концерт није заказан ни најављен.

Наводно Дукић је одбио организаторе концерта и то оправдао тврдњом да “нема слободних термина” у дворани Крешимир Ћосић.


Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.