Zagreb

Otac na Fejsbuku najavio zločin: "Zbogom svima..."

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 25.09.2021. 08:52

Nezapamćeni zločin dogodio se u Zagrebu oko 2 sata iza ponoći kada je, kako prenose hrvatski mediji, otac ugušio svoje troje djece, a zatim pokušao i sebi da presudi.

Policija je sinoć u penthausu pronašla blizance, dječaka i djevojčicu stare 7 godina i njihov mlađeg brata, četvorogodišnjaka, kako leže mrtvi u kući. Da je do ove tragedije moglo da dođe, u svom Fejsbuk statusu najavio je otac ubijene dece.

Kako piše Jutarnji.hr, on je između, ostalog, napisao: "Zbogom svima...", a onda navodio kao motiv loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partnerke.

Naveo je kako je u posljednjih godinu i po da pokušavao da se vrati na posao, spominjao "braću iz masonske lože" koja nisu htjela da mu pomognu, osim dvojice najboljih prijatelja i dvojice braće koji su mu, kaže, pomogli koliko su mogli.

Otac djece je, inače, iz Beča i imao je svoju konsultantsku firmu.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм