Crna Gora

Pogledajte atmosferu u štabu DPS-a

  • Извор: вијести.ме
  • 02.04.2023. 21:15

U Staroj zgradi vlade Crnwe Gore, u kojoj se nalazi izborni štab DPS-a, trenutno su prisutne uglavnom novinarske ekipe.

U holu zgrade novinari su mogli vidjeti nekoliko funkcionera DPS-a, među kojima su potpredsjednik te partije Ivan Vuković, poslanik Predrag Bošković i član GO stranke Mihailo Volkov.

Viđen je i podgorički influenser Jovan Radulović Jodžir, koji je bio kandidat u prvom krugu izbora, dok je u drugom podržao kandidata DPS-a, pišu podgoričke "Vijesti".

U zgradi je, kako je rečeno "Vijestima", i lider i predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović. Njegovih pristalica zasad nema u štabu DPS-a.

U sali u kojoj se nalaze novinari, prisutno je i nekoliko lokalnih funkcionera DPS-a, uglavnom odbornika.

Iako su oko 20.10 časova iz DPS-a najavili da će na zvaničnom Tviter nalogu objavljivati podatke o izlaznosti i rezultatima izbora, još uvijek nema nijedne objave u vezi toga.

Poslanik i portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić, saopštio je večeras da građani podatke o izlaznosti i rezultatima predsjedničkih izbora mogu pratiti na zvaničnom Tviter nalogu te stranke.

„Tokom noći ćemo se obraćati i obavještavati vas o daljem toku. Hvala što ste prisutni i pratite naš rad večeras“, poručio je on iz izbornog štaba DPS-a, u Staroj zgradi vlade.

Reporter "Vijesti" zabilježio je atmosferu u štabu DPS-a oko 20.40.



Izborni štab DPS-a
 
00:00
/
00:28
LIVE
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм