Psi napali ženu

Pokušala nahraniti zetove rotvajlere, skoro je živu rastrgali

  • Извор: Агенције
  • 27.08.2021. 22:24

Žena (58) teško je povrijeđena u napadu tri rotvajlera, koje je došla hraniti jer su joj zet i kćerka, vlasnici pasa i kuće, bili na moru na godišnjem.

Strašan napad dogodio se u koprivničkome prigradskom naselju Herešinu, a nesretna žena je s teškim povredama završila u bolnici, javlja Glas Podravine, koji piše da su je psi gotovo rastrgali.

"Kobnog dana u popodnevnim satima žena je došla, kao i svaki dan, nahraniti pse. Nedugo nakon njena dolaska ulicom je odjeknula strašna buka. Svi smo izašli na cestu i na prvu nismo znali o čemu se radi, pomislili smo da su psi rastrgali dijete", ispričao je komšija.

Jedan od komšija odmah je otrčao u boks sa psima ne bi li pokušao ženu spasiti. Da nije bilo njega, psi bi je živu rastrgali jer je već ležala nepomično. Kako navodi policija, sve se dogodilo 15. avgusta u večernjim satima u Herešinu.

"Došlo je do napada psa na 58-godišnjakinju, koja je zadobila teške tjelesne povrede", otkrili su iz koprivničke policije.

Glas Podravine navodi i da je žena u srijedu puštena iz bolnice i trenutno je na kućnom liječenju. Napad se dogodio u dvorištu kuće u kojem vlasnik ima nekoliko ograđenih bokseva, u kojima je navodno smješteno šest pasa.


Тагови: