Potonuo tek izgrađeni brod u Puli kada je trebalo da ga isporuče

  • 09.02.2021. 17:19

U pulskoj luci danas je potonuo tek izgrađeni brod koji je pao sa travel-lifta zbog pucanja sajle.

Brod je pao u trenutku kada je trebalo da bude isporučen vlasniku.

Riječ je o brodu koji je Tehnomont gradio za vlasnika iz Irske.

Pozivajući se na nezvanične informacije, pulski Glas Istre je objavio da je brod pao zbog pucanja jedne sajle tokom dizanja.

Brod još nije izvučen s obzirom na to da u blizini nema ispravne dizalice.

"Dogodilo se što se dogodilo. Srećom, niko nije nastradao. Brod je bio položen na Avangardovom navozu, dakle odgovornost je njihova. No svi smo jednako žalosni zbog nemilog događaja", rekla je juče direktorka Tehnomonta Gordana Deranja.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)