Nikšić

Povrijeđeni putnici stabilnog zdravstvenog stanja

  • 31.05.2020. 14:02

Sedmoro putnika, koji su zadržani na bolničkom liječenju zbog povreda zadobijenih teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Nikšić-Podgorica, stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je iz nikšićke bolnice.

Direktor bolnice Ilija Ašanin rekao je da je jednom pacijentu sinoć operisan bubreg i da je njegovo stanje stabilno.

On je istakao da je stabilno i devetogodišnja djevojčica koja je juče odmah nakon nesreće operisana zbog unutrašnjih povreda i unutrašnjeg krvarenja.

U nikšićkoj bolnici petoro teže povrijeđenih je na intenzivnoj njezi, dok je po jedno na liječenju na odjeljenjima hirurgije i ortopedije.

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginule su dvije ženske osobe iz Nikšića i Danilovgrada, a ljekarska pomoć ukazana je za 26 povrijeđenih. Nakon toga kući je pušteno 19 lica, a sedam zadržano.

Saobraćajna nesreća dogodila su kada su se sudarili autobus i automobil budvanske registracije. Žena, koja je vozila automobil, privedena je zbog sumnje da je izazvala teško krivično djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм