Kod Splita

Pronađeno tijelo, uhapšen muškarac: Obojica se vodili kao nestali

  • Извор: Агенције
  • 05.02.2022. 20:57

Tijelo muškarca pronađeno je od strane splitske policije na području Malačke na Kozjaku iznad Kaštel Starog. Sumnja se da je riječ o ubistvu, a jedan muškarac je uhapšen.

Nestanak dvojice muškaraca prijavljene je u petak tokom dana, a posljednji put su viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita, piše Večernji list.

Policija je odmah po prijavi nestanka pokrenula potragu za obojicom muškaraca. Juče tokom dana pronađeno je vozilo jednog od nestalih muškaraca.

- Juče tokom dana prijavljen je nestanak dvojice muškaracva koji su posljednji put viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita. Odmah po primljenim prijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za njima. Juče tokom dana pronađeno je privatno vozilo koje koristi jedan od njih. Jedan od muškaraca za kojima smo danas tragali je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Oko 18.30 na području Malačke, policijski službenici pronašli su tijelo muške osobe. U ovom događaju utvrđeni su elementi krivičnog djela - rekli su iz splitske policije.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм