Split

Ranjen mladić, svjedoci tvrde: "Igrali smo ruski rulet"

  • Извор: Агенције
  • 23.03.2022. 11:55

Sinoć oko 2.30 tokom opasne igre iz revolvera teške i po život opasne povrede zadobio je 26-godišnjak iz Splita.

Kako piše Dalmacijadanas, do teškog ranjavanja mladića došlo je tokom ruskog ruleta, verzija je događaja koje se drže osobe koje su bile u stanu na predjelu Zenta u Splitu.

Mladić se nalazi u KBC Split i stanje mu još uvijek nisu uspjeli stabilizirati. Prema prvim informacijama, radi se o iznajmljenom apartmanu u kojem je bila grupa muškaraca.

U sitnim satima su posegnuli za oružjem i krenuli sa smrtonosnom igrom s revolverom. Nakon ranjavanja, 26-godišnjak je hitno prevezen u bolnicu.

Policija je ostale privela u službene prostorije, a kako saznaje Dalmacijadanas, među njima ima i poznatih pripadnika krim-miljea iz Splita. Pojedinima od njih u dosjeu već imaju krvi delikti s pucnjavom tako da im vatreno oružje nije strano.

Inspektori, naravno, priču o ruskom ruletu drže tek jednom od verzija mogućih zbivanja tako da će kriminalističko istraživanje potrajati. Osim osoba iz stana, biće saslušani i drugi svjedoci, a izuzeti su i snimci nadzornih kamera.

Uviđaj rukovodi Županijsko državno tužilaštvo u Splitu.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм