Глумац

Рене Биторајац: Професор ми је понизио сина, чекали смо три мјесеца и исписали смо га

  • 22.12.2023. 19:35

Након што је на своме Фејсбук профилу хрватски глумац Рене Биторајац изнио неугодно искуство свога сина у загребачкој Првој економској школи, у петак је за РТЛ потврдио како су он и супруга дијете исписали из те школе и уписали га у другу.

Како је раније објавио, прије три мјесеца професор физичког на сату је његовом сину наредио да испљуне жвакаћу гуму. Кад је он то кренуо направити, професор га је гурнуо, али и ударио ногом у задњицу. Након што им се син пожалио што се догодило, Биторајчеви су све пријавили школи, министарству, али и полицији. Како је глумац написао, три мјесеца се не догађа ништа осим што је цијели разред добио другог професора физичког, али његов син је и даље сусретао професора који га је понизио.

Шешељ: Дуго сам у политици, многи људи не могу више да ме гледају

Шешељ: Дуго сам у политици, многи људи не могу више да ме гледају

- Професор физичког је физички контактирао моје дијете одгуривањем, ударањем у задњицу у некој пубертетској доби, у одгојно-образовној установи... Дијете је правилно поступило, иако би се неко дијете можда ишло и бранити у таквој ситуацији, Моје питање је шта би се догодило онда? Међутим, највише ме забрињава у цијелој тој ситуацији трајање овог процеса, јер у три мјесеца није се догодило ништа - казао је за РТЛ Биторајац који сматра да се то није смјело догодити.

Полиција је одговорила сљедеће:

- Полицијска управа загребачка упозната је с наведеним случајем те је спроведено криминалистичко истраживање. О свему утврђеном обавијештено је Општинско тужилаштво за младе у Загребу.

(24сата.хр)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)