Nakon mjesec dana

Samo na Balkanu: Doktor dao otkaz zbog komentara na TV prilog

  • Извор: Агенције
  • 26.06.2023. 22:26

Petar Tivanovac, 32-godišnji je ljekar iz Belišća koji je početkom juna došao raditi u ambulantu na ostrvima Ist i Molat, danas je raskinuo ugovor o radu.

Svoju je odluku jutros elektronskom poštom saopštio droktorici Renati Bek, direktorici Doma zdravlja Zadarska županije.

O njemu je prije nekoliko dana priču objavio i "Dnevnik Nove TV", a mladi ljekar je ugovor raskinuo navodno zbog komentara ispod tog priloga nakon što je objavljen na društvenim mrežama, piše "Slobodna Dalmacija". 

Međutim, kada se pogledaju komentari ispod pomenutog priloga, oni su mahom pozitivni i u njima se doktor hvali, tako da nije najjasnije zašto bi zbog njih dao otkaz.

Dr Tivanovac prije dolaska na Ist i Molat radio je na ostrvima Rab, Korčula i Mljet i na poluostrvu Pelješac, a Medicinski fakultet u Osijeku je završio 2016. godine.

Ist i Molat je sada navodno napustio zbog uvredljivih komentara koji su objavljeni.

Medicinska sestra sa Molata takođe je obavijestila mještane da se ubuduće javljaju na njen broj mobilnog telefona, a medicinska njega stanovnika i gostiju će se rješavati tako što će uskakati doktor iz Božave sa Dugog otoka.

Za hitne slučajeve osiguran je brod s ljekarskim timom. U ordinacijama na Istu i Molatu ukupno je upisano 170 pacijenata.

(Foto: Screenshot / Facebook / Nova TV)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм