Ivica Todorić

Spreman sam za Remetinec, ali i za dalju borbu

  • 25.10.2018. 16:54

Osnivač i bivši vlasnik “Agrokora” Ivica Todorić izjavio je danas po izlasku iz sudnice da je razočaran odlukom Visokog suda u Londonu o njegovom izručenju Hrvatskoj, ali je rekao i da je spreman za Remetinec.

"Ovo je za mene bio poslovni potez. Došao sam u London, ostao godinu dana, obavio sve zadatke. Ostajem još jedno 25 dana. Naravno da sam malo razočaran, ali ja moram ići dalje u fajt, još ću jače krenuti naprijed", rekao je Todorić novinarima.

Upitan da li je spreman za Remetinec, Todorić je odgovorio potvrdno.

"Naravno da sam spreman, ja sam uvijek spreman", rekao je Todorić, prenijela je N1.

Visoki sud u Londonu odlučio je da Todorić bude izručen Hrvatskoj koja je za njim raspisala potjernicu Interpola i evropski nalog za hapšenje.

Današnjom odlukom Visoki sud u Londonu je praktično odbacio zahtjev Todorićeve odbrane da se njihovom branjeniku omogući žalba, pa je prvostepena odluka postala pravosnažna i slijedi njegovo izručenje Hrvatskoj.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.