Zagreb

Taksista umro u autu od infarkta, vozači trubili i zaobilazili

  • 15.10.2020. 15:24

Jutros je jedna Zagrepčanka na Facebooku objavila priču o tragičnom događaju na Medveščaku. 

Oko 6:30 njen je suprug Luke (koji je stranac i ne govori hrvatski), vraćajući se iz noćne smjene, naišao na taksi koji nepomično stoji na tramvajskoj pruzi. Za upravljačem taksija bio je čovjek koji je jedva disao u polusvjesnom stanju. 

"Sviraju kao životinje, niko osim mog muža ne ode pogledati zašto. Kiša lije, Hrvati sviraju i deru se na Lukea, zaobilaze auto i ne staju. Za upravljačem čovjek, jedva diše, u polusvijesti.

Nazove me muž, zovem hitnu i policiju. Nazovem ga nazad, čujem tramvajku kako se dere na njega, daje mi je na telefon, zamolim ju da ima razumijevanja, ne smije se maknuti do dolaska službi. Stoji mokar do kosti uz čovjeka koji je prestao disati, ne može mu napipati puls više!!!" napisala je na Facebooku žena koja je došla na mjesto događaja kada ju je suprug nazvao. 

"Stižem na mjesto. Gledam kako se bore za jedan život. Pomolim se za nepoznato biće, užasnuta činjenicom da niko nije stao prije Lukea. Ko zna koliko je vremena prošlo od kada je čovjeku pozlilo. Iza 7 policija nas pušta kući, u kolima hitne još se bore da spase čovjeku život", stoji dalje u statusu.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je muškarac preminuo prirodnom smrću. Više informacija nisu nam dali.

"Srčani udar događa se bilo kome. Ništa novo. Nažalost, ništa novo nije ni reakcija ljudi u ovom gradu. Nemojte samo zaobići, stanite i provjerite, možda spasite život. U ovom slučaju vjerojatno neće biti takav ishod, ali vrijedi pokušati", upozorila je Zagrepčanka u svom statusu na Facebooku.

(Index

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Недјеља о Васкрсу

    ''Недјеља о Васкрсу

  • 09:00 Бесједа о васкрсењу

    'Весједа о васкрсењу

  • 09:20 Концерт: Браћа Теофиловић

    '''Концерт: Браћа Теофиловић

  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича