Službenici Uprave policije

U Budvi uhapšene dvije osobe, pronađena droga

  • Извор: СРНА
  • 30.01.2023. 17:00

Službenici Uprave policije uhapsili su lice čiji su inicijali N.A. (30) iz Srbije, sa boravkom u Budvi, i A.L. (28) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave policije su rekli da su njihovi službenici po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici pretresli stan i druge prostorije koje koristi N.A. i pronađeno je više manjih pakovanja bijele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, ukupne težine oko 35 grama i biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana, težine oko 16 grama.

Iz policije su rekli da su pronađene dvije vage za precizno mjerenje, mobilni telefon i 5.200 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge.

Takođe, pripadnici budvanske policije su, u saradnji sa službenicima Posebne jedinice policije, kontrolisali vozilo marke "sitroen ce tri" budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali A.L. i pronađeno je i oduzeto 734 grama marihuane, manja količina kokaina, 28 komada tableta ekstazi, vaga za precizno mjerenje i mobilni telefon.

Kako su naveli, pronađeno je i 975 evra, za koje se sumnja da su stečene prodajom droge, kao i vozilo koje je korišćeno za prevoz droge.

"Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga N.A. i A.L. su uhapšeni i uz krivične prijave privedeni nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, budvanska policija je, u još tri odvojena slučaja, zaplijenila manje količine droge, i to od S.D. (32) i A.N. (23) iz Rusije i A.O. (23) iz Podgorice.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок