Петоро се и даље "бори"

У Црној Гори на такмичењу леже већ 30 дана

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 18.09.2023. 18:22

О такмичењу лежања у Црној Гори пише цијели свијет. Благојевић каже како је све кренуло од предрасуда да су Црногорци лијени те да воле лежати.

Већ мјесец траје такмичење у лежању у црногорском селу Брезна. Још увијек петеро такмичара бори се награду од 1000 евра (више од 1950 КМ) и титулу "највећег љенивца".

"Ово је заиста незапамћено. Сви рекорди су давно оборени - рекао је Мићо Благојевић, власник етно села Монтенегро и идејни покретач овог такмичења.

Језива несрећа: Аутобус упао у провалију, најмање 24 особе погинуле!

Језива несрећа: Аутобус упао у провалију, најмање 24 особе погинуле!

Он је рекао како се нико више не жели предати и ко год да побиједи то је и заслужио,

"Ово је пуно више од такмичења у лежању, ово је права психолошка игра. Ми се трудимо да им осигурамо набоље услове", рекао је Благојевић додајући како такмичарима носе храну и пиће те да су ту и доктори који воде рачуна о њиховом здрављу.

О овом такмичењу сада пише цијели свијет. Благојевић каже како је све кренуло од предрасуда да су Црногорци лијени те да воле лежати.

Теа Таировић

Теа Таировић "запалила" мреже снимком: Мази се по тијелу и љуби доларе!

"Бројне су анегдоте ове године које ће се дуго препричавати. Један такмичар чак нам је и смршао неколико килограма иако једе и лежи.

Отац једне д‌јевојке довезао јој је нови ауто испред улаза у етно село како би устала и вид‌јела га и завршила такмичење, али она је ипак рекла да то треба причекати. Гориво је поскупјело, боље да остане да лежи", додаје уз осмијех Мићо.

Такмичар Јован Црнчанин каже како нема неку посебну тактику те да се труди вријеме испунити стварима које му одговарају.

Дом здравља Бањалука добио директора, бесплатни превоз за вишечлане породице

Дом здравља Бањалука добио директора, бесплатни превоз за вишечлане породице

"Није лако. Сви смо се сложили између себе да ни у сну не би долазили да смо знали да ће се оволико одужити", казао је, пише večernji.hr.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: