Hrvatska

U vozilima i po ulicama našli tragove krvi, niko nije tražio pomoć ljekara

  • Извор: 24сата.хр
  • 10.12.2021. 19:48

Zbog tragova krvi u gradu Visu, po ulicama i u vozilima parkiranim na rivi i oko rive, u četvrtak je bilo sve puno policije ali uzrok krvavim tragovima još nije utvrđen.

Kako piše 24sata.hr prva prijava o krvi na ulicama stigla je u devet ujutro. Kako bi se utvrdio uzrok misterioznim tragovima, za koje iz PU splitsko-dalmatinskoj navode da je riječ o tekućini nalik na krv, poslato je i pojačanje iz splitske policije. Tri vozila su ograđena policijskim trakama i zaštićena najlonima da se ne bi, zbog kiše koja je natapala ostrvo, ne bi izgubili eventualni dokazni materijali.

Navodno je tragova bilo u krugu od pola kilometra, a pokraj jednog vozila pronađen je i krvavi nož. Iz jednog automobila nedostaje uređaj za navigaciju, no u policiji nisu mogli potvrditi da je i taj slučaj povezan s ostalim vozilima, uglavnom kombijima, u kojima je pronađena krv. Tragove krvi u svojim vozilima, prijavili su sami vlasnici. Prema nekim informacijama, u pitanju su "narkomanski poslovi".

Preda dosadašnjim informacijama, niko nije zatražio ljekarsku pomoć niti je prijavio bilo kakav oblik krivičnog djela. Takođe, piše 24sata.hr, niti u jedno vozilo nije provaljeno. Uviđaj je u toku.

Тагови: