Bar

Ukradeno zvono sa crkve Svete Nedelje

  • 25.04.2019. 22:28

Sa pravoslavne Crkve Svete Nedelje u naselju Ratac u Baru ukradeno je zvono i policija intenzivno traga za počiniocima, potvrdio je Srni paroh barski Jovan Plamenac.

"Službenci policije su profesionalno obavili svoj dio posla i, ako počinioci budu u njihovim bazama podataka, nadam se brzom otkrivanju jer ovu krađu nisu mogli da obave amateri, nego neko ko zna te poslove", rekao je otac Jovan pod čijom se jurisdikcijom nalazi ta crkva.

Podsjetivši da je nedavno sa jedne katoličke crkve u Baru, takođe, ukradeno zvono, otac Jovan smatra da je riječ o istim počiniocima, te da se stoga nada da će lopovi biti brzo otkriveni.

On je dodao da krađe zvona u Baru ne pamte ni najstariji žitelji.
 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.