Ima povrijeđenih

Užas u Hrvatskoj: Na proslavi dana opštine zaletio se automobilom među ljude

  • Извор: Телеграф
  • 16.07.2023. 17:13

Jedna osoba je povrijeđena nakon što se muškarac (32) u nedjelju oko 4 sata ujutro zaletio vozilom na ljude koji su sjedili ispred terase kafića u centru Novigrada Podravskog, gdje je prethodno održana proslava Dana opštine.

Mladić koji je upravljao automobilom "renault megane" je nakon incidenta odveden na psihijatriju.

Nakon što se utvrdi njegovo zdravstveno stanje i dobije odobrenje od ljekara, policija će ga iz bolnice prebaciti na kriminalističko istraživanje, piše 24sata.

Bizarno: Predsjednik kluba bio bijesan na sudiju, pa mu spavao sa ženom

Bizarno: Predsjednik kluba bio bijesan na sudiju, pa mu spavao sa ženom

Kako navode, incidentu koji je mogao kobno da se završi, prethodila je svađa između dvije grupe mladića, a nakon verbalnog sukoba uslijedio je i fizički obračun, da bi sve završilo zaletom automobila koprivničkih registarskih oznaka među grupu ljudi.

Mladić je otišao na parking, sjeo u automobil i zaletio se među ljude na terasi, gledajući protivničko društvo, ali je promašio i povrijedio svog sugrađanina koji nije imao veze sa sukobom dvije grupe.

Veliki požar u krugu firme „Medeks“ u Bijeljini

Veliki požar u krugu firme „Medeks“ u Bijeljini

Hrvatski mediji navode da je u subotu bio dan opštine Novigrad Podravski i svi su lokali bili popunjeni više nego što je uobičajeno. Tako su i ispred terase kafića postavljeni dodatni stolovi i klupe u blizini saobraćajnice.

Nakon naleta i haosa koji je izazvao 32-godišnji mladić je automobilom pobjegao, ali je ubrzo pronađen.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: