Hrvatska

Nesavjesni vozači blokirali autoput, sakrili se od kiše ispod nadvožnjaka

  • 08.07.2019. 08:51

Jako olujno nevrijeme zahvatilo je juče Hrvatsku, a pojedni vozači su zaštitu od kiše i leda tražili ispod nadvožnjaka i time blokirali saobraćaj drugim vozačima.

Nekoliko automobila u Hrvatskoj zaustavilo se ispod nadvožnjaka i tako blokiralo autoput Rijeka – Zagreb.

Problem nastaje kada zbog ovakih situacije bude blokiran prolaz vozilima hitnih službi od kojih zavise ljudski životi.

Upravo takav jedan snimak je postavljena u grupu "Vatrogasci-naši heroji".

Naime, snimak iz vatrogasnog vozila pokazao je vozačku "kulturu" u punom sjaju.

Vozači koji su se zaustavili u jednom od tunela na autoputu A2 Zagreb-Macelj da se sakriju od nevremena blokirali su obe trake i tako onemogućili prolaz vozilu.

Vatrogasno vozilo koje je pod rotacijom jurilo po olujnom nevremenu, ušlo je u tunel i tu je ostalo zaglavljeno neko vrijeme čekajući na milost i nemilost vozača da se pomjere kako bi mogao proći.

Snimak je naišao na veliku osudu na društvenim mrežama, a apeluje se na vozače da omoguće hitnom službama nesmetan prolaz jer od njihove reakcije zavise mnogi životi.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм