Vođa škaljaraca

Vukotić ubijen pred kćerkom i trudnom suprugom

  • Извор: Курир
  • 08.09.2022. 22:54

Kako Kurir saznaje, Jovan Vukotić je ubijen pred trudnom suprugom Mašom M. i njihovom maloljetnom kćerkicom u Istanbulu.

- Napadač je naišao na motoru i ispalio hice u automobil u kom su bili Vukotić, njegova supruga i kćerkica.

Ljekari su pokušali da mu ukažu pomoć ali mu nije bilo spasa - otkriva izvor Kurira.

Kako saznajemo, supruga i kćerka vođe škaljaraca prošle su bez povreda. Najprije se pojavila informacija da je vođu škaljaraca ubijen dok je sa nevjenčanom suprugom vozio motor, ali se pokazalo da je na motociklu bio ubica.

Podsjećamo, Vukotić je bio u bjekstvu, a crnogorski pravosudni organi za njim su pre godinu raspisali poternicu. Vukotić je pobegao u avgustu iz Crne Gore i nalazio se na međunarodnoj potjernici, a za njegovu likvidaciju suprotstavljeni kavački klan navodno je spremio 900.000 evra. Kada je navodni vođa škaljarskog klana bio u Centralnom zatvoru u decembru 2019, njegovu vjerenicu su na putu do Bačvanske zaustavila tri lažna policajca u namjeri da sipaju cijanid u hranu koju je ponijela za njega, ali su u tome spriječeni jer je ona tek išla u restoran po obroke. Koliko su bili uporni u namjeri, govori i pokušaj njegove likvidacije u oktobru prošle godine, kada ga je Nikšićanin Petar Mujović pratio do policijske stanice, gdje je išao na saslušanje, ali ga je tamo razoružao Jovičin telohranitelj i uzeo mu pištolj.

(Kurir)

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.