Хрватска

Жена дошла у двориште дјевојке бившег мужа и направила белај

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 19.01.2024. 22:20

Двориште једне породичне куће у Новиграду Подравском, у Хрватској, овог четвртка је било мјесто на којем је дошло до праве драме.

Према писању Е-подравине, разлог свега биле су љубавне размирице, а свему је у једном тренутку интервенисала и полиција. 

Наводно је до инцидента дошло када се једна жена одлучила обрачунати с дјевојком свог бившег супруга, а мјештани су испричали што се догодило.

„Прича се да је жена ушла у двориште љубавници, односно садашњој цури свог бившег мужа, и из љутње и гњева ишчупала надзорну камеру с куће и бацила ју у оближњи канал“, казала је комшиница.

Душко кренуо да плива за Часни крст, па завршио мртав у ријеци

Душко кренуо да плива за Часни крст, па завршио мртав у ријеци

Инцидент је потврдила и полиција. 

''Извјештавамо Вас да су у четвртак, 18. јануара, полицијски службеници поступали по дојави 33-годишњакиње да је непознати починилац на кући оштетио камеру за видео надзор. Полицијски службеници проводе криминалистичко истраживање'', јавља полиција.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм