ATV saznaje iz izvora SDS-a

Neće ići lako: Isključi li Mićića, Šarović gubi cijeli bijeljinski odbor

  • 03.03.2020. 15:46

Isključenje Mićića neće ići baš tako lako, saznaje ATV u SDS.

Mićić ne samo da uživa apsolutnu i čvrstu podršku bijeljinskog SDS-a, nego i većine u stranci.

''Stranka nema luksuz da se odriče svog najvećeg odbora. Izbacivanjem Miće iz stranke bio bi izbačen i čitav bijeljinski SDS, a to bi značio kraj SDS-u.'', kažu naši izvori iz SDS.

Ukoliko bi se desilo sankcionisanje Mićića, saznajemo u SDS, već postoji dovoljan broj delegata koji će zatražiti vandrednu Skupštinu stranke i potegnuti pitanje urušavanja SDS-a od strane vrha stranke.

Ogorčenje među SDS-ovcima je posebno izazvala izjava potpredsjednice Maje Dragojević Stojić koja se na Izvršnom odboru Aktiva žena SDS-a pohvalila kako ''predsjedniku kaže da im svima treba odrubiti glave''.

''To je osoba koja je do juče bila aktivista DNS-a, i ona bi sada da  skida glave ljudima koji su stvarali SDS i za stranku dali ogromne žrtve. Ako neko treba da ode, treba da odu oni koji su razjedinili stranku'', kategorični su u SDS.   

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?