Građani zainteresovani za jeftine letove

Banjalučki aerodrom očekuje 100 hiljada putnika

  • 12.09.2018. 13:16

Banjalučki aerodrom sljedeće godine očekuje 100 hiljada putnika, nakon što krenu letovi za Njemačku, Švedsku i Belgiju. To, kaže direktor, Duško Kovačević, pokazuju sve analize koje su radile regionalne agencije, sam “Ryanair” ali i projekcije uprave “Aerodroma RS”. 

Prodajom karata su, kažu, izuzetno zadovoljni, a i povratne informacije koje dobijaju od “Ryanair-a” zaista su ohrabrujuće. 

Na veb stranici te kompanije stalno imaju akcije, pa građane pozivaju da se redovnno informišu i rezervišu karte po promotivnim cijenama. Tako se trenutno, po cijeni manjoj od deset evra, može naći karta za Memingen, za let 13. novembra.
 
Prvi avion iz Brisela stiže u Banjaluku 29. oktobra, a nakon toga, od novembra i decembra letjeće se i za Memingen i Stokholm.

“Ryanair-ovi” avioni stari su prosječno četiri godine, pa će i putnicima, uvjeravaju iz “Aerodroma” Srpske, put svakako biti ugodan.

Predsjednica Vlade RS, Željka Cvijanović, poručila je i da dvije kompanije već sada nude svoje usluge Republici Srpskoj, a i da bi u narednom periodu, osim Beograda, trebale da budu uvedene još dvije redovne linije, a da je cilj da se uspostavi veza sa Crnom Gorom i sa Grčkom, a kasnije i sa Austrijom i Švajcarskom. 

U područnoj Privrednoj komori Banjaluka održana je konferencija "Aerodrom Banjaluka u funkciji razvoja regije”. Na konferenciji je istaknuto da će od pojačane aktivnosti i više letova sa banjalučkog aerodroma koristi imati šira društvena zajednica i privreda.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.