Bogdanić pozitivan na virus korona

  • 07.08.2020. 12:20

Utvrđeno prisustvo korona virusa, Bogdanić hospitalizovan i dobro se osjeća.

Dragan Bogdanić, predsjednik OO SNSD-a Teslić, kandidat za načelnika te opštine i poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH pozitivan je na korona virus, saopšteno je iz OO SNSD-a Teslić.

"Mi u OO SNSD-a Teslić doktoru Bogdaniću od srca želimo brz oporavak, a da zatim nastavimo našu zajedničku borbu za bolji život građana Teslića i razvoj naše lokalne zajednice. Dragi naši sugrađani, čuvajte se i poštujte sve preventivne mjere, jer zdravlje je najvažnije", navodi se u saopštenju OO SNSD Teslić.

To je potvrdio i Dragan Bogdanić koji kaže da se dobro osjeća i da se nada da će se što prije vratiti svojim redovnim obavezama.

"Dobro se osjećam. Hospitalizovan sam u Banjaluci, nakon što mi je utvrđeno prisustvo korona virusa. Odmah po pojavi prvih simptoma, javio sam se ljekaru i preduzeo sve potrebne mjere. Nadam se da ću se što prije vratiti svojim redovnim obavezama", poručio je Bogdanić sa svoje zvanične fejsbuk stranice.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм