Radovan Višković

Cilj očuvanje Srpske i poboljšanje standarda građana 

  • 27.12.2018. 14:01

Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Banjaluci da će Vlada Srpske nastaviti da radi na očuvanju Srpske i poboljšanju standarda građana.

"Sigurno je da ćemo očuvati i sva davanja za socijane partnere. Više sam nego srećan što i pored svih pritisaka prema našim zvaničnicima ostajemo privrženi Srpskoj i to je naš jedini i osnovni cilj", rekao je Višković na prijemu kod predsjednika Srpske Željke Cvijanović povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike, organizovanom za delegacije Narodne skupštine, Vijeća naroda, Vlade Srpske i predstavnike Srpske u zajedničkim insititucijama BiH. 

On je naglasio da sa predsjednikom Republike Željkom Cvijanović, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i budućim predsjedavajućim Savjeta ministara, koji će biti iz Srpske, želi da radi na dobrobit građana Srpske. 

Govoreći o dešavanjima na Trgu Krajine u Banjaluci, Višković je ocijenio da je to usmjereno protiv institucija Srpske i njihovih predstavnika. 

"Poručujem svima u Srpskoj, ko želi da se obračunava sa pojedincima, da će to morati učiniti sa čitavim timom. U našem timu nema igrača koji će istupiti i znam da će sporovoditi ono što je zacrtano, a to je stabilna Srpska", dodao je Višković. 

On je poželio svim građanima Srpske srećne predstojeće praznike. 

Prijem je upriličen i za delegacije Ustavnog suda Republike Srpske, pravosudnih organa Republike Srpske, Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske. 

Prijemu prisustvuju i delegacije boračkih organizacija Srpske, penzionisanih generala Srpske, Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske", delegacije udruženja vojnih penzionera Srpske u Oružanim snagama BiH i Organizacije starješina Vojske Republike Srpske, te delegacija Ministarstva odbrane BiH.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.