Predsjednik Narodne skupštine Srpske

Čubrilović: Rijetki su narodi koji imaju priliku da obilježe osam vijekova tradicije

  • 08.10.2019. 22:07

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je večeras u Beogradu da su rijetki narodi kao što je srpski, koji imaju priliku da obilježavaju jubileje kakav je osam vijekova autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve (SPC).

"Zadovoljstvo je večeras biti ovdje među zvanicama i posebno je zadovoljstvo dočekati ovako vrijedan jubilej - 800 godina autokefalnosti Srpske pravoslavne crkve pred ovolikim brojem ljudi na ovako svečan način", rekao je Čubrilović Srni u Centru "Sava" uoči svečane akademije "Zavjet Svetog Save".

On je ocijenio da je ova generacija u srpskom narodu srećna jer je imala priliku da obilježi jedan ovakav jubilej kao što je 800 godina samostalnosti srpske crkve.

"Rijetki su narodi koji imaju priliku da obilježavaju osam vijekova u tradiciji jednog naroda", rekao je Čubrilović. 
 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?