Direktor UKC

Đajić: Od sada aplaudirajte neodgovornim pojedincima

  • 30.04.2020. 21:26

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, Vlado Đajić, poručio je večeras za ATV da građani više ne aplaudiraju zdravstvenim radnicima, nego da aplaudiraju neodgovornim pojedincima koji tešku pandemiju koronavirusa čine još težom svojim neodgovornim ponašanjem.

"Od prvog maja nećemo više da se pojavljujemo na medijima, i nećemo pričati o koronavirusu, ko je htio da čuje mogao je, okrenućemo se liječenju pacijenata. Molimo narod da nam ne aplaudira više, jer imamo sve veći broj zaraženih. Molim ih kada vide nekog neodgovornog pojedinca na ulici, da ne nosi masku i rukavice, da je više njih okupljeno, da aplaudiraju tim neodgovornim pojedincima", kaže Đajić za ATV.

"Država je uradila svoje, donesene su preventivne i restriktivne mjere. Mi zdravstveni radnici smo uradili više nego što smo mogli. Molim u ime zdravstvenih radnika da se narod okrene prevenciji. Mi smo pored našeg osnovnog posla nastupa na svim javnim medijima kako bi upoznali stanovnike o koronavirusu", kaže Đajić za ATV.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм