Vladajuća koalicija na Mrakovici

Đokić: Vidljivi rezultati ekonomskog napretka

  • 28.07.2018. 15:34

Djelovanje koalicije SNSD-DNS-SP u prethodnom periodu bilo je usmjereno na poboljšanje ekonomskog stanja u Republici Srpskoj i rezultati su vidljivi, ocijenio je predsjednik SP Petar Đokić.

Đokić je rekao da je u Srpskoj prisutan ekonomski rast i veći broj registriovanih preduzeća i poslovnih aktivnosti u privrednim društvima, a i veći je i broj zaposlenih. 

On je ukazao na stabilno finansijsko stanje u Srpskoj, koje stalno pokazuje tendenciju povećanja prihoda. 

"To je rezultat naše sposobnosti i organizacije svih institucija i organa Srpske, te ambijenta koji smo stvarali i koji postoji u Republici Srpskoj", rekao je Đokić novinarima na Mrakovici nakon sastanka delegacija partija vladajuće koalicije u Srpskoj. 

On smatra neophodnim da ova koalicija pobijedi na izborima i da se na nivou BiH obezbijedi stabilan rad institucija u interesu Republike Srpske. 

"Danas smo ocijenili da naši predstavnici u institucijama BiH, koji su nažalost iz opozicije, nisu pokazivali razumijevanje i mogli smo imati daleko bolje rezultate kao Republika da je bilo saradnje sa njima", smatra Đokić.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм