Damir Ćopić

DNS Banjaluka: Podrška Čubriloviću za predsjednika NSRS

  • 17.11.2018. 13:55

Predsjednik banjalučkog Regionalnog odbora DNS-a Damir Ćopić izjavio je danas da su svi opštinski odbori DNS-a sa područja te regije podržali izbor Nedeljka Čubrilovića za predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

"Smatramo da je izbor Čubrilovića na tu poziciju najbolje rješenje za Republiku Srpsku i uvjereni smo da će on i u naredne četiri godine uspješno obavljati dužnost predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske", rekao je Ćopić Srni. 

On je podsjetio da je Narodna skupština Republike Srpske u prethodnom mandatu, pod predsjedavanjem Čubrilovića, bila najefikasniji parlament u BiH. 

Predsjedništvo DNS-a razriješilo je 14. novembra Nedeljka Čubrilovića funkcije zamjenika predsjednika stranke, a na zahtjev predsjednika stranke Marka Pavića. 

Od tada se oglasilo više odbora ove stranke koji su svoju podršku dali ili Paviću ili Čubriloviću.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.