Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik: Sloboda medija podrazumijeva i profesionalnost

  • 03.05.2021. 11:14

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je 3. maj - Međunarodni dan slobode medija, naglasivši značaj medija u svakodnevnom životu, a posebno u vanrednim okolnostima kao što je ova danas kada se cijeli svijet više od godinu dana bori sa pandemijom virusa korona.

Dodik je naglasio da ovaj datum podsjeća na činjenicu koliko je važna uloga medija u savremenom svijetu, naglasivši da sloboda medija predstavljaju temelj demokratije, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

"Takođe, sloboda medija podrazumijeva i profesionalnost, jer samo profesionalan rad i profesionalno novinarstvo može imati podršku društva", istakao je Dodik.

On je izrazio zahvalnost novinarima i svim medijima koji prate aktuelna dešavanja, te pravovremeno i profesionalno izvještavaju javnost o svim bitnim događajima.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva poželio je uspjeh u radu svim medijskim kućama, bolji materijalni i profesionalni položaj, te dobro zdravlje i ličnu i profesionalnu sreću.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)