Glasanje za opoziv načelnika

Dodik: Vrijeme je da Teslić krene naprijed

  • 01.03.2019. 17:36

Stanovnici Teslića će se u nedjelju, 3. marta, izjašnjavati o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića. U Tesliću je danas boravio i predsjedavajući Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je rekao da SDS nije ostvario predizborna obećanja i da je sve ostalo na riječima sa gorkim ukusom prevare. 

On je prije početka političkog skupa SNSD-a i koalicionih partnera istakao da podržava ljude koje su dio tima i koji su okupljani oko ideje da se razrješi aktuelni načelnik, te da se Tesliću omogući da ostvari svoje interese.

"Teslić je u zastoju, sve je ostalo samo na riječima. Mnogo projekata je završilo izvan Teslića, zbog ignorisanja saradnje sa institucijama Republike Srpske, zahvaljujući sadašnjem načelniku koji nije ni aplicirao. To misli i dio članova SDS-a," rekao je Dodik.

On je dodao da je SDS u rasulu, da građani Teslića nemaju vremena da čekaju i da je sad trenutak da ova opština odluči i krene naprijed.

"Pozivam sve građane Teslića da glasaju za opoziv načelnika, a sljedeći put kad dođemo pričaćemo o tome koji su nam planovi za razvoj opštine," rekao je Dodik.

Dragan Bogdanić, predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Teslić i kandidat SNSD-a na izborima za načelnika opštine,  pozvao je građane da pruže podršku SNSD-u i da zajedno Teslić vrate na pravi put, put razvoja, i da se isprave šestogodišnje greške.

On je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku što je zajedno sa predsjednikom Srpske Željkom Cvijanović i predsjednikom Vlade Radovanom Viškovićem podržao političke subjekte među kojima je i dio SDS-a, a koje žele promjene i razvoj Teslića.

Odbornici u Skupštini opštine Teslić donijeli su 31. januara odluku o opozivu načelnika ove opštine Milana Miličevića, a kao datum za neposredno izjašnjavanje građana o tome tajnim glasanjem određen je 3. mart. Pravo glasa ima 44 hiljade birača.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.